Både som drik og som sæbe

Efterhånden har aloe vera vundet frem hos flere og flere. Med god grund. Jeg har altid nydt den fornemmelse, det giver på huden, og derfor finder du altid den slags produkter hjemme hos mig. Jeg kan godt lide det som håndsæbe, og jeg har det både på badeværelset og i køkkenet, for så er det altid noget godt, hænderne bliver vasket med. Det er også rart, hvis du har smårifter eller andet på hænderne, og det har de fleste af os med jævne mellemrum.

Vi vasker rigtig meget hænder

De fleste tænker ikke over det, men vi vasker hænder rigtig mange gange i løbet af en dag. Det er både på toilettet, men så sandelig også i køkkenet, især i forbindelse med madlavningen. Jeg vil aldrig bruge den opvaskesæbe, der står ved køkkenvasken, til hænderne. Den er alt for drøj og ikke god til det formål.

Her kommer den lille magiske plante igen ind i billedet, for den gør godt for hænderne. Efterfølgende kan resten klares med en god creme. Selvfølgelig også med aloe vera, det siger næsten sig selv.

Storkøb er bare en bedre idé

Først og fremmest skal der være tilstrækkeligt med aloe vera i produktet. Ellers er det lige meget. Men det er også det, der presser prisen op. Der er selvfølgelig en sammenhæng. Derfor er jeg begyndt at købe sæben i store dunke i stedet. Det kan nemt hældes i de dispensere, jeg har derhjemme, og prisen bliver lige pludselig en anden. Især hvis du køber aloe vera her.

Det er altid den samme gode kvalitet, for der er styr på produktionen, og den sikkerhed betyder så meget for mig som forbruger. Samtidig er det hele fremstillet her i landet, og det giver mig endnu mere tryghed. Den sikkerhed for mig og min familie betyder nemlig alverden.