Børn skal have deres eget

Når børn bliver lidt større, så kan de det hele og lidt til. De har ikke brug for hjælp, og de synes selv, de er helt selvkørende. En helt naturlig udvikling, men der er lang vej endnu, hvilket alle voksne godt ved. Men det er samtidig vigtigt at hjælpe dem med dette og sikre, de kan få en masse ting, der gør, de kan være med og have deres eget. Der er mange muligheder i form af alt fra deres egen cykel til deres egne kufferter, når vi skal rejse eller på tur.

For mig var trunki en god løsning

Jeg var ikke i tvivl om, at min dreng måtte have en kuffert, han kunne pakke selv og selv sørge for. Jeg sikrer selvfølgelig alt det, der er vigtigt, som hans tøj og sko, men for ham er der andre ting, der er vigtigt, som legetøj af forskellig slags.

Samtidig skulle det ikke bare være en kuffert af kraftig pap eller tilsvarende, der ikke kan holde til noget, og som ikke for mig vil gøre hverdagen lettere. Han skal helst selv kunne bruge sin kuffert, så den skal have hjul og være kraftig samt sikker at bruge selv for de helt små.

Den fandt jeg på nettet

Jeg havde ikke troet, jeg nemt ville finde sådan en, men da jeg alligevel skulle finde en fødselsdagsgave til ham, så kiggede jeg lidt rundt på den samme hjemmeside. Et godt valg, for her var lige den kuffert, det skulle være. Udformet som en zebra med limegrønne detaljer. Den kom med i indkøbskurven, da jeg bestilte.

Pakken kom på få dage, og kufferten fik han med det samme. Så er det også lettere at skjule, der var mere i pakken til ham, men det er en overraskelse, for det må og skal fødselsdagsgaver være, indtil de åbnes.