De gyldne løver og hjemmebrænderiet

En sang, som jeg grinede meget af som barn, og ja, det var hos mine bedsteforældre, jeg hørte de skønne danske sange, som jeg først i en moden alder har forstået at sætte pris på. At min bedstefar havde et stort bryganlæg har været med til at inspirere mig, og endelig besluttede jeg, at nu skulle jeg til at brygge mit eget øl med minde om min farfar.

Mange brygger øl selv

Jeg fik en masse gode råd, og der var flere af dem i tennisklubben, som alle brygger deres egen øl, som gav mig forskellige hjemmesider, hvor jeg kunne få alt det, jeg skulle bruge.

Jeg kiggede på de forskellige sider, men der var én, som skilte sig ud med gode priser og et enormt sortiment.

Jeg tog en kort snak med deres kundeservice, og så var jeg overbevist. Det var hos https://www.hjemmebryggeren.dk/, at jeg skulle handle alle de ting, jeg skulle bruge. Sammen med deres kundeservice lavede jeg en starterpakke, som kunne gøre, at jeg kunne komme i gang med at brygge øl.

Det var klart første dag

Jeg gik og gjorde klar til bryganlægget, da de afleverede alt det, jeg havde bestilt. Det kom nogle dage før end forventet. Normalt kommer det, som man bestiller online jo først efter et par uger, men ikke dette firma, nej, de leverer kvalitet, god service og også så hurtigt, at en fyr som jeg slet ikke kan følge med.

Jeg har siden fundet, at vejen til at brygge en god øl er en rolig hånd og gode råvarer, og det ene kan jeg få let og i en god kvalitet hver eneste gang – resten må jeg selv stå for. 

Jeg har ikke handlet med andre, men så længe, at der bliver leveret så gode råvarer hver gang, og min øl fra første færd er rigtig god, så er der ingen grund til at finde andre leverandører.