De nye kontorer

Vi har længe ledt efter nogle nye lokaler til vores nye kontorer, og det lykkedes endelig forleden at finde dem, vi skulle bruge. Men vi fandt hurtigt ud af, at der skulle låse på, for bygningerne havde stået tomme i nogle måneder og var blevet et mål for unge, som kom og lavede ravage i bygningerne om natten. Jeg gik derfor i gang med hurtigt at finde et sted, som kunne hjælpe med tyverisikring i Odense, så vi ikke stod med lokaler, som blev ødelagt lige så hurtigt, som vi satte dem i stand.

Den gode løsning

Jeg snakkede med mange låsesmede, og jeg kiggede på mange hjemmesider, men priserne og ventetiden var ikke vores ven. Det var nogle meget dyre løsninger, eller også var der en lang ventetid.

En af forældrene på min datters fodboldhold fortalte mig, at de havde skiftet alle låsene hjemme, og de havde købt det hele online, og det havde kun kostet dem en lille del af, hvad de professionelle skal have for det.

Jeg fik navnet på hjemmesiden, og jeg kunne med det samme se, at der var mange penge at spare – også på de samme produkter, som de andre havde tilbudt mig.

Tilsvarende god service

Jeg var i tvivl om deres garanti, men efter en god snak med deres kundeservice, så var der ingen tvivl, og jeg placerede en ordre på de låse, som vi i første omgang skulle bruge for at sikre, at vi ikke fik ubudne gæster med spraydåser om natten.

Allerede få dage efter kom alle de ting, jeg havde bestilt, og jeg måtte sammen med min kollega finde værktøjet frem og komme ud og sætte låsene i. Det hele forløb så let, at det næsten virkede urealistisk, men at vi kunne spare penge, få god kvalitet og samtidig få det hele leveret hurtigt, det er virkelig noget, som mange kunne lære af, og den rådgivning, som deres kundeservice gav, var professionel og med store smil, lige meget hvor meget jeg så end stillede spørgsmål.