Den perfekte kuffert til de små

En børnekuffert må ikke være for stor, for børn skal kunne bruge den. Den skal bestemt også have hjul, for de kan slet ikke løfte og gå med en kuffert på samme måde som os andre. Derfor er det rigtig godt, at der fremstilles kufferter til børn, der er lige præcis dette, og som samtidig er formet og malet, så alle børn vil elske dem.

Mariehønekufferten er et stort hit

Jeg har på https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak bestilt en børnekuffert formet som en mariehøne til min datter. Den er ikke for stor, men den er stadig så tilpas stor, at der rent faktisk kan være noget i den. Her er der både plads til tøj og det bedste legetøj, når vi skal på ferie, men også hvis det bare er til en overnatning hos bedste.

Hun er rigtig stolt over at have sin helt egen kuffert, og at hendes ting ikke bare skal ligge i vores tasker i stedet. Det betyder rigtig meget for en stor pige at have sit eget og kunne åbne den og finde sine ting. Derfor er jeg rigtig glad for at have fundet denne til hende.

Den er robust og god at bruge

Kvaliteten er helt i top, og det er ikke kun det sjove og barnlige design, der er kælet for. Hjulenen er store, så den kan holde balancen, selv når det er et barn, der går med den. Samtidig har den to kraftige håndtag, så jeg kan nemt løfte og bære den, når det bliver nødvendigt.

Lynlåsen er tilsvarende kraftig, og den er nem at åbne selv for små, buttede fingre. Det er helt igennem en helt perfekt kuffert, og skal du have en til dit barn, så kig på alle de forskellige der findes, for der er mange søde og fine designs, der alle er lavet på den samme gode måde.