Elegant og funktionelt design

Duravit har i dag eksisteret i mere end 200 år, og det hele startede med Georg Fredrich Horn tilbage i 1817 i den tyske by Hornberg. De første 140 år arbejdede virksomheden kun med porcelæn, men 1956 begyndte de at se på alternative materialer, hvilket førte dem til at begynde at arbejde med sanitær keramik, som i dag har gjort Duravit verdenskendte. Duravit er især kendt for deres produkter som toiletter, håndvaske og badekar, og de er desuden kendt for, at arbejde sammen med kendte designere fra hele verden. Blandt deres mest kendte designere har vi franskmanden Philippe Starck, som har designet flere serier for virksomheden. En anden kendt serie hedder Vero. Vero skiller sig ud fra alt, hvad du normalt kender, ved at være kantet i designet. Starck- og Vero-serien er blandt de mest populære serier inden for håndvaske. Duravit vægter kvalitet og elegance højt, og det er blandt andet også en af grundene til, at virksomheden har valgt at arbejde med så store designere. Du vil desuden aldrig finde en detalje eller funktion på en håndvask, som ikke er absolut nødvendig. Med andre ord er minimalisme en vigtig faktor i deres produkter.

Alle håndvaske tilbydes med Wondergliss, som er en overfladebehandling, der gør det lettere at rengøre dine produkter. Du skal dog være opmærksom på ikke at bruge for skrappe rengøringsmidler på disse overflader.

30.000 produkter online med prismatch

Completvvs.dk har handlet med VVS-artikler online i deres webshop siden 2008, og de er en familie, som kommer fra fire generationer med arbejde inden for VVS-branchen. I dag sælger Completvvs.dk mere end 30.000 forskellige produkter, som alle sammen tilbydes med prismatch. Det vil sige, at du altid kan være sikker på at kunne opnå den bedste pris i webshoppen.

Webshoppen er godkendt af e-handels fonden, hvilket er din sikkerhed for at handle trygt. Completvvs.dk har desuden en Trustpilot score på 9,3 ud af 10 mulige.