En anbefalingsværdi oplevelse

Min kone og jeg har netop vendt hjem fra en helt fantastisk ferie i Italien. Vi har altid været meget glade for Italien og specielt den italienske madkultur. Derfor blev vi også meget begejstret, da mine kone faldt over en annonce i avisen, om denne unikke ferieform hos https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/. Vi blev hurtigt enige om, at det blev vi nød til at prøve, og det har vi ikke fortrudt en eneste gang. 

Feriekonceptet går ud på, at du lejer en feriebolig i nærheden af en italiensk familie, som du følger tæt. Den italienske familie er ofte en italienske madproducent, og i vores tilfælde var vi så heldige, at det var en olivenproducent, som vi skulle følge. At der så udover oliven fulgte en masse anden mad med, var bare et kæmpe plus. 

Ret hurtigt kom vi med i rutiner i olivenmarken, og det var en meget stor oplevelse. Den italienske olivenbonde var åben, og det var fantastisk at mærke den gæstfrihed, som der er i den italienske kultur. Helt sikkert noget som vi kan lære noget af i Danmark. 

Madoplevelserne var som sagt helt fantastiske. Vi var så heldige at blive inviteret indenfor til et ægte italiensk måltid sammen med olivenbonden og hans familie. Vi troede, vi havde smagt det bedste af det bedste italienske mad, men vi fik her en oplevelse helt udover det sædvanlige. 

Da vi skulle drage videre, havde den italienske bonde en masse gode råd, og det endte med at han ringede til nogle af hans venner, som havde italienske svin. Her blev vi mødt med den samme gæstfrihed, og fik samtidig lov at sætte tænderne i nogle helt vildt lækkert italiensk skinke. Vi kan vist godt afsløre, at vores kufferter var fyldt med italienske specialiteter, og vi har allerede lyst til at tage afsted igen, for at få fyldt vores depoter op.