Fornem anbefaling af låsesmed

Normalt er jeg ikke typen, der skriver anbefalinger af forskellige firmaer, fordi jeg både som privatperson og erhvervsmand har for travlt i hverdagen og ikke kan finde tiden til at sætte mig ned at skrive, fordi jeg dedikerer tiden til mit firma eller familien, som jeg forsøger at holde adskilt og fokusere på respektivt.

Men forleden oplevede jeg en professionel service ud over det sædvanlige, som gjorde, at jeg efterfølgende fandt inspiration til at skrive dette indlæg, da jeg tror, mange andre mennesker i min situation vil kunne få udbytte af denne låsesmed i Odense, nærmere betegnet Thoms Låse, så de også kan opleve god vejledning med låsesikring i privat- og erhvervsmæssig regi, således at de kan få bedre tid til de ting, der betyder noget i livet.

Det hele startede med en privat situation, hvor jeg flyttede til Odense i forbindelse med, at jeg havde fundet nye erhvervslokaler, hvorfra jeg ville drive mit nye firma. 

I første omgang ville jeg have indsat nye låse i mit nyindkøbte hus, og siden jeg ikke kendte markedet i Odense godt nok, forhørte jeg mig ved de nye naboer, som næsten uafhængigt af hinanden foreslog mig at bruge Thoms Låse. Det har jeg ikke fortrudt siden.

De lyttede meget nært til den situation, jeg stod i, hvor jeg skulle have låse. De kom også selv med forslag til, hvor jeg skulle installere låse og hvilken slags – og det blev alt sammen lavet til en tilfredsstillende pris.

Jeg følte mig behandlet som menneske og ikke bare som en kunde, hvorfor jeg kort efter tog kontakt til dem igen for at høre, om de også kunne hjælpe mig med mine nye erhvervslokaler. Det viste sig, at de også havde stor erfaring på det område og kyndigt kunne vejlede mig.

Derfor skal der lyde den største anbefaling til alle – privat som erhverv – til at benytte Thoms Låse.