Frugt til folket

Vi ved alle, vi skal sørge for at få lidt ekstra frugt og grønt med i vores hverdag, for det vil hjælpe os alle med at få en lidt sundere hverdag, hvilket er nødvendigt. For vores medarbejderforening skal i år ud og løbe motionsløb sammen, så der skal ikke være for mange ekstra kilo at løbe rundt med.

Tager det gode med på arbejde

Jeg har sammen med min frue fået lidt ekstra frugt og grønt ind i hverdagen, og det har vi kunne se på vægten. Den er faldet med 6 kilo, det har virkelig været dejligt, og det har gjort, vi kan træne lidt mere, og det giver også lidt ekstra energi.

Jeg foreslog vores ledelse, at vi skulle have en frugtordning på arbejdet, og det var de helt med på med det samme, så jeg undersøgte markedet og snakkede med de 5, som havde den bedste score på Trustpilot og den største tilfredshed blandt deres kunder.

Efter jeg havde snakket med kundeservice hos de forskellige og brugt lidt tid på at se sortimentet på http://www.frugtcompagniet.dk/, så valgte jeg dem, for jeg mente, de ville passe os bedst.

De levede op til det hele

Vi tog et valg, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Hver eneste uge siden, har vi fået leveret frisk frugt i en rigtig god kvalitet, og det er altid frisk. Leveringen er så præcis, at man næsten kan stille uret efter den, og der er altid et stort smil fra chaufføren, som kommer med det.

Prisen for det er slet i nærheden af det, som jeg ville forvente, men det klager vi ikke over, hvem vil da ikke gerne have frisk frugt, glade medarbejdere og større overskud for os alle i hverdagen. Vi er i hvert fald så tilfredse, at vi til flere af vores samarbejdspartnere har anbefalet firmaet, når vi hører, de går og leder efter en frugtordning.