Gør hjemmet mere rummeligt

Kunne du tænke dig noget mere plads i dit hjem, eller vil du gerne have, at det virker som om, der er mere plads at hente, så kan du i denne artikel få nogle råd til, hvordan det faktisk kan lade sig gøre – det er mere simpelt, end du går og tror. 

Skydedøre er populære som aldrig før

Vi danskere er vilde med plads, og det er naturligt nok, men hvordan skaber du mere plads i dit hjem? Det kan du blandt andet gøre med en skydedør, da den har den unikke funktion, at den kan forbinde to rum, som var det muren du lige skubbede til side. Samtidig med dette kan du altid vælge at adskille de to rum igen ved at lukke døren, hvis det ikke er hensigtsmæssig til hverdag. Mange benytter skydedøren som en måde, hvorpå det kan komme noget mere plads, når der er gæster på besøg, så folk kan begå sig lidt lettere i hjemmet. Typisk er skydedøren placeret mellem køkkenet og stuen eller stuen og terrassen, men det er igen helt op til dig. Du skal blot tænke over, hvor det giver mening at lave den ekstra plads, så det skal typisk være der, hvor gæsterne befinder sig, når de er på besøg, da det i hverdagen med alt sandsynlighed ikke er et større problem pladsmanglen.
Du kan finde en skydedør her: https://www.melholt.nu/dore/skydedore.html

Overvej multifunktionelle møbler

Der findes et hav af disse møbler, og de er alle lavet, så du kan få mere plads i hjemmet, da disse kan opfylde flere roller, ellers kan de måske hurtig fjernes. Mange har en køkkenø med hjul, som kan skubbes væk, når der kommer gæster. Det samme er tilfældet med møbler, ligesom mange også investerer i en sovesofa, da den både kan fungere som seng, når du er alene, men også som en sofa når der kommer gæster. 

Det handler om at tænke kreativt, og gør du det, er det bestemt muligt at skabe mere plads selv i et lille hjem.