Lidt som da man var barn

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle nyde at få mine bøger læst op for mig igen, efter jeg selv lærte at læse, men mine børn gav mig en gave i form af lydbøger, og jeg er faktisk bleve rigtig glad for det, for jeg kan let få mine bøger læst, det er godt som et supplement og til at underholde børnebørnene, når de er på besøg.

De fylder mere og mere

Jeg har altid læst meget, og jeg elsker mine bøger, men som et supplement til de bøger jeg læser til daglig, så er mine lydbøger virkelig godt, og jeg er sikker på, at jo mere jeg vænner mig til det jo mere vil jeg vælge lydbøgerne, når jeg sidder i toget, slapper af på terrassen eller i haven.

Udvalget, som findes blandt deres lydbøger, er stort, der er alle genrer, og de har altid de nyeste bøger klar til dig. Utroligt de kan gøre det så hurtigt i forhold til, at de ikke forlanger en formue, for deres konkurrenter tager ofte en højere pris eller har et mindre sortiment. Ikke at jeg klager, men det kan da undre en lidt, når man nu ved, hvad de andre tager for deres bøger.

Jeg er vild med deres service

Jeg har et par gange skulle snakke eller sende en e-mail til deres kundeservice, og der har deres service været uovertruffen. De har været smilende venlige, jeg har med det samme fået svar på alle mine spørgsmål, og hvis der har været nogle småproblemer, så er de blevet løst hurtigt og uden problemer af nogen art.

Jeg har nu i flere måneder haft lydbøger som et supplement, og det har overtaget mere og mere, så det er jo fremtiden også for mig. Det er let at bruge, og det er for hele familien. Det er ikke som en bog, hvor duften er en del af oplevelsen, men det er tæt på.