Man er jo kemistuderende

Vi gik og jokede med, at vi burde lave vores eget øl til vores sommerfest, for det var vel derfor, man var begyndt at studere kemi.

Vi var dog et par stykker, som syntes, vi skulle tage fusen på de andre, så vi gik i gang med at undersøge, hvordan man gjorde, og hvor man kunne få de forskellige remedier og råvarer, for det var ikke så let, som de fleste går og tror.

Gruppearbejde

Vi brugte alle lidt tid på at finde et sted, hvor vi kunne få det, vi skulle bruge, og da vi mødtes, havde vi sjovt nok alle sammen valgt den samme hjemmeside at handle på, for det var der, de virkede mest dedikerede og passionerede om ølbrygning, og de havde også den største kundetilfredshed.

Vi fik en god snak med deres kundeservice og fik bestilt både et bryganlæg og de andre remedier, som vi skal bruge til at starte ølbrygningen. Råvarerne havde de også, så vi fik vel det, som man kan kalde en starterpakke.

Vi lærte det hurtigt

Vi var lidt i tvivl om, hvad man skulle gøre, men hjemmesiden bestrider også en blog, og der fandt vi rigtig god inspiration til, hvordan man skal gøre det, og vi fik startet produktionen. Resultatet blev rigtig godt, og vi var lykkelige for den hjælp, de gode remedier og lækre råvarer, de sendte, og som blev leveret rigtig hurtigt. Leveringen tog kun nogle få arbejdsdage.

Vi troede, det kun ville blive et mindre projekt, men vi blev så gode til at brygge øl, at vi nu har et mikrobryggeri og leverer øl til et par hipsterværtshuse på Vesterbro.

Prisen for at starte på denne hobby har slet ikke været så høj, som vi troede, for vi får ikke kun hurtig levering, gode remedier og råvarer. Nej, vi får det til en pris, som er meget konkurrencedygtig.