Nu er det min tid

For et par år siden gik jeg ned med stress. Det lærte mig, at jeg hver eneste dag skal gøre klar til, at der er plads til mig i hverdagen. Jeg skal tage tiden både morgen og aften til at huske mig selv, gøre noget for mig selv, det kan være svært om morgenen, hvor hele familien skal ud af huset, men det er muligt for mig med en god kop te.

Økologisk te er så meget bedre

Jeg tror, det skyldes, at den har groet så meget mere langsomt, så der har udviklet sig meget mere smag, saft og kraft i alle bladene. Det giver en mere udsøgt og raffineret smag, der er med til at understrege den lille bid af luksus, det er for mig. Når jeg står op om morgenen, og der skal styr på det hele, så finder jeg en indre ro med en varm kop te, og det uanset om det er sommer, vinter eller derimellem.

For mange er det kaffen, men det at lave en kop te, der kun er til mig, det giver en indre ro, som jeg ikke vil være foruden. Det har så stor betydning for mig hver dag, at jeg ikke kunne forestille mig en morgen uden.

Prøv en god te, og du kan selv smage forskellen

Du vil måske mene, at der ikke er den store forskel på en økologisk te og en almindelig, konventionel te, men der tager du fejl. Med den økologiske får du en god dyrkning af en skøn plante, og du er her sikker på, at kvaliteten altid er helt i top uanset hvilken type af te, du er til. Jeg drikker mange forskellige slags, for det er tit humøret og vejret, der er afgørende for, hvad jeg har lyst til.

Det eneste de har til fælles, er, at de alle er i en perfekt, udsøgt kvalitet.