Økologi og en bedre verden

Der er i de sidste par år, hvor min mand og jeg er begyndt at tjene flere og flere penge, kommet flere økologiske produkter ind i vores husstand, og for en 6 måneder siden sneg der sig også økologisk te ind hos os.

Det var min ældste datter, som kom og fortalte mig om en hjemmeside, hvor der var masser af te. Hun fortalte, at hun nu havde købt te hos dem flere gange, og at det hver gang var blevet leveret hurtigt, samt at kvaliteten hver eneste gang havde været helt i top.

God hjemmeside, der har det hele

Jeg kiggede lidt rundt på deres hjemmeside, og jeg må indrømme, at jeg var meget imponeret over deres enorme udvalg og de rigtigt gode priser på både te samt de forskellige remedier, der skal bruges til at brygge en rigtig god kop te.

Jeg har ledt længe efter en økologisk te, som ikke ville koste mig en formue, og som ikke skulle sendes fra England med mange ugers leveringstid.

Det kunne jeg få her og efter en kort snak med deres kundeservice, placerede jeg en ordre og fik tilsendt min te. Den første store overraskelse, jeg fik, var, at de allerede efter nogle ganske få arbejdsdage leverede min te.

Ren luksus i hverdagen

Samme aften lavede jeg mig en stor kop økologisk te og smagte på varerne, og det var en fantastisk oplevelse. For den te smagte bedre end det, som jeg ellers havde smagt.

Siden den dag har jeg aldrig købt min te andre steder, og hver eneste gang har de leveret udsøgt kvalitet. De har på alle områder givet mig det bedste, som jeg kan forestille mig, der er på markedet.

Det er en billig luksus, som jeg nyder i hverdagen, og jeg anbefaler dette tehus med glæde til dem, som gerne vil have en god kop te.