Sådan kan du få dine bøger samlet på ét sted

 

Er du også træt af at få ondt i ryggen, når du skal transportere dine bøger fra sted til sted? De kan være, at du er en rigtig læsehest, og at du bruger rigtig meget af din fritid på at læse bøger. Det gør jeg i hvert fald, og for mig er det der, jeg kobler mest af. Da jeg ofte læser rigtig mange bøger, når jeg er på ferie, eller når jeg tager offentlig transport, betyder det også, at jeg er blevet en smule træt af at slæbe rundt på dem. Heldigvis findes der en rigtig fin løsning, som du kan læse meget mere om i denne tekst.

 

Invester i en Kindle og tag dine bøger med overalt

For at slippe for at slæbe dine tunge bøger med, når du er på farten, bør du investere i en Kindle. Med en Kindle får du mulighed for at læse dine bøger som såkaldte e-bøger på en hardware. Det er uden tvivl meget nemmere at transportere en enkelt enhed frem og tilbage, når du eksempelvis skal på ferie, end det er at transportere fem store og tunge bøger. På den måde slipper du altså for besværet og for at risikere at få ondt i ryggen. Det er supernemt at benytte sig af en Kindle, og alt du skal gøre er at downloade dine e-bøger ned til enheden. På den måde får du hurtigt dit helt eget personlige bibliotek.

 

Se det store udvalg hos Politiken Books

Hvis du har et ønske om at kaste dig ud i at benytte dig af e-bøger, så bør du helt sikkert tage et kig hos Politiken Books. Her kan du finde et stort udvalg af forskellige genrer, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Jeg har en meget bred smag, når det kommer til genre, og kan derfor både læse krimier, kærlighedsromaner og fantasi. Her dækker Politken Books altså dem alle, og derfor skal du helt sikkert finde dine e-bøger hos dem.