Skab en rød tråd i dit hjem

Når man starter med at indrette dit hjem, starter man ofte med et rum af gangen, da det ofte er en lang proces at indrette og måske skal der endda også udbedres nogle ting, før at man rigtig kan gå i gang. Derfor er det helt klart også det nemmeste og mest overskuelige at gå i gang med et rum af gangen. 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du tager udgangspunkt i dine behov, når du indretter. Inden man går i gang med et rum, kan det være en fordel og have sat sig ned, og simpelhent skrevet ned, hvad man gerne vil have at det enkelt rum, skal kunne. 

Hvis du har børn, kan det for eksempel være fordel ikke at have et alt for åbent hjem, da det kan være rart at dørene nogle gange kan lukkes. Derfor skal der måske sætte nogle ekstra indvendige døre op imellem nogle rum. Det kan være franske døre mellem to stuer, så der er tv-stue i den ene stue og spisestue i den anden. 

Selvom boligindretning burde være nemt, så er det det langt fra. Der er så mange mulighed, og derfor kan det være rigtig svært at beslutte sig, da det heller ikke er noget, som man bare lige gør om. Men hvis man ser sit hus, som en helhed kan det nogle gange, være lidt nemmere. Det kan for eksempel være at håndtagene på badeværelset går igen i køkken, og alle husets indvendige døre er ens. Det er med til at give en harmoni og en base, som man kan bygge indretningen op omkring. 

Trends kommer og går. Men hvis du gerne vil have en trend ind i dit hjem, som for eksempel en farve kan det være en god ide, at købe en pude som har den farve, og så holde dine vægge meget neutrale. Så kan du altid nemt bytte det ud igen, uden at skulle til at male det hele om igen.