Sko til enhver lejlighed

Hvem iblandt os har ikke siddet og kigget på sko i timevis uden at finde noget, som er brugbart. Jeg ved, jeg har gjort det igen og igen, og det er lige meget, om jeg er på jagt i forretninger eller sidder derhjemme foran computeren. Jeg har mange gange trawlet storcentre og internettet tyndt for at finde et par sko eller to, som jeg godt kunne bruge.

Jeg vender altid tilbage

Jeg er altid på jagt efter nye sko, og jeg er altid klar på at svinge dankortet for et par sko. Efter jeg har fundet designerskoen.dk, så sker det næsten for ofte, og hvis du spørger min mand, alt for ofte. Jeg vender altid tilbage til new feet sko og det store udvalg.

At de samtidig har en kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål med et smil, det er imponerende. At der stadig i dag er service på det niveau, det er fantastisk. Jeg har købt mere end 10 par sko efter at have fået inspiration hos designerskoen.dk, og jeg har hver eneste gang fået kvalitet, når jeg har bestilt hos dem. Selvom deres priser er lavere end mange andre på markedet, så er det heldigvis ikke på kvaliteten, de går på kompromis.

Mange i samme situation

På designerskoen.dk er der mange, der har stået i samme situation som jeg, og de har også fundet meget inspiration hos dem. Der er mange artikler, som viser, hvor mange sko man bør have, hvordan du finder dem, og hvad du skal gøre for at vedligeholde skoen så længe som muligt.

Jeg fandt en artikel om, hvordan den rigtige sko kan være rigtig god for hele kroppen, og hvordan den forkerte sko kan være skadelig for kroppen. En artikel som gav mig meget stof til eftertanke, og som altid er med, når jeg i dag skal ud og købe nye sko.