Små investeringer i hverdagen der hjælper miljøet

Vores klode lider, og det skyldes, at der ikke bliver taget højde for miljøet, og det går ind og påvirker store dele af verden. Nogle steder formoder man, at større dele land om nogle år er væk, hvilket skyldes at vandstanden stiger som følge af den globale opvarmning. Vi skal være sammen om at passe på kloden, og vil du hjælpe allerede i dag, er der her nogle små investeringer, du kan lave for at bidrage til vores fælles klode.

Vælg de miljørigtige produkter

Det kan lyde dyrt, men det er løgn. Flere virksomheder og brands er begyndt at lave produkter af letnedbrydelige materialer, og dem kan du med fordel købe i stedet, da de stadig opfylder deres hensigt til perfektion. Et brand, som går meget op i miljøet, er Suztain. De har valgt at droppe plastikken i tandbørster og i stedet lave dem af bambus, ligesom de har valgt at lave alt i deres sortiment miljøvenligt. Så hvis du vil have produkter, der er gode for miljøet, er det med at holde øje med det brand.

Køb en del af en regnskov

Ligesom ovenstående råd lyder dette nok også ret dyrt, men selvom du køber en del af en regnskov, så er det faktisk begrænset, hvad du skal bruge af penge. Et par 100 kr. og så har du en del af en regnskov. Det betyder kort sagt, at du er med til at bevare skoven, og er der en ting, som hjælper miljøet, er det træer. Det er vores værn mod den globale opvarmning, og det går ikke, at vi fælder dem alle. Ved et købe regnskovscertifikater beskytter du en del af en skov, og på den måde ved du, at netop disse ikke bliver fældet.

Du kan ikke redde verden alene, men du kan bidrage utrolig positivt med blot få tiltag.