Vi skal huske det

For et par år siden kørte Sundhedsministeriet en kampagne med “seks” hver dag. Som en stor knægt grinede jeg meget af det, og tænkte ikke over, at referencen var 6 stykker frugt og grønt hver dag som en del af vores naturlige kost. Det er med til at sikre, at vi får et sundt liv sammen med en halv times motion hver dag.

Da jeg blev ældre og naturligt tog livet lidt mere seriøst, så er det noget, jeg tit har tænkt på, og jeg har altid tænkt, at det var noget, som jeg ville have med i mit liv, nemlig frugt, grønt og motion.

Min kone kom hjem og fortalte, at de nu havde fået en frugtordning på hendes arbejde, og straks dukkede ideen op igen. Det var en del af et sundt liv, og det skulle vi da også have hos os.

Jeg fik navnet på firmaet og ringede til dem, så snart jeg havde vendt det med de andre i ledelsen. De var enige med mig om, at det ville være godt for os med en frugtordning.

Øjeblikkelig handling

Jeg gik straks i gang med at få det arrangeret, og sammen med kundeservice hos http://www.frugtcompagniet.dk/ fik jeg den ordning, som ville passe os bedst.

Allerede ugen efter kom den første levering af frisk frugt til kontoret, og det var noget, som alle kunne lide. Fra alle vinkler var der positive tilkendegivelser, og det gjorde bestemt noget for kontorets humør.

Vi fik den første faktura for frugten, og det var virkelig en overraskelse. At de med den levering kan sørge for frisk frugt til os hver uge til så lav en pris, det er virkelig en overraskelse. Det burde dog ikke have chokeret os, for vi har hele vejen rundt fået excellent service, god kvalitet på frugten og punktlig levering, så at de kun tager så lidt for det, burde ikke overraske, og det er bestemt ikke noget, vi klager over, vi nyder både det og den friske frugt.